dinsdag 3 augustus 2010

Sexy Femke

Ik zag de foto's. Er was weinig meer over van je mooie milieuvriendelijke auto. Wat een vreselijk ongeluk. Ik zag de stukken van je auto, een combinatie van gewoven riet, mest en schapenwol overal liggen. Je bleef volharden in je linkse gedachte. Dat siert je. Rechts krijgt verdomme geen voorrang. Het is je fataal geworden Femke.

Links was alles voor je. Wat had je toch een hekel aan die uitdrukking: iets links laten liggen. Je had uberhaupt aan veel dingen een hekel. Vooral aan mannen. Hoe ze je aankeken. Als een lekker stuk biologisch vlees. Hoe durven ze. Jij met je intelligentie, je prachtige woordspelingen en leiderschapskwaliteiten.

Je was ook woest aantrekkelijk Femke. Je arrogante feministische houding, je knarsende tanden bij een debat, je nobele pogingen om niet als een stuk vlees te worden beoordeeld. Het werkte als een rode lap. Iedere man droomde ervan om je te domineren. Je te nemen als een om zaad smekende porno-actrice. Het ultieme voor een man is juist een vrouw zoals jij op haar knietjes te krijgen. Hoe harder jij je best deed om dat te voorkomen, hoe geiler wij met z'n allen werden.

Hoe vaak ik niet gedroomd heb van zo'n scene in de Tweede Kamer. Jij naar de interruptiemicrofoon. Boos en verontwaardigend kijkend. 'Voorzitter, kan het zo zijn dat de heer Rutte bedoelt met file-oplossingen dat we nog meer vervuiling krijgen'? Mark Rutte zwijgt. Loopt weg van zijn spreekgestoelte. Recht naar je toe. Hij kijkt je strak aan. Je van theezakjes gefabriceerde rokje gaat omhoog. Mark laat voelen dat rechts voorrang heeft en laat je vervolgens links liggen.

Het zal nooit gebeuren. Femke je bent niet meer. Ik hoop dat je in het hiernamaals nog steeds alle mannen gek maakt met je linkse argumenten
 
Dag Femke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten